Einfaches
Webdesign
Mystique heeft haar eigen website

Mystique HeemstedeOp een dag ben ik het hele winkelcentrum in Haarlem Noord afgelopen op zoek naar liefhebbers voor een website. Velen hadden al een website of nog erger om te horen; „Je bent net te laat, we zijn er net mee bezig.“

In de late namiddag op een donkere herfstdag was ik boodschappen aan het doen in Heemstede en daar zag ik nog een leuk klein winkeltje in de schemering. Ik liep daar naar binnen en vroeg Petra of ze een website wilde. Tot mijn stomme verbazing zei ze: Ja dat wil ik wel.

En zodoende is de afgelopen maand een een nieuwe website in de lucht gekomen voor deze leuke secondhand-new modeboutique Mystique in Heemstede.

Liefhebbers van exclusieve kleding, het is zeker de moeite waard om even te kijken.

Kijk dan ook vooral op haar website www.mystique-heemstede.nl